Sonos Ace uitgelekt

Sonos Ace: De Nieuwe Draadloze Koptelefoon Uitgelekt door Schuurman

Onlangs lekte per ongeluk informatie uit over de Sonos Ace, de aankomende draadloze koptelefoon van Sonos, via Schuurman, een elektrotechniek groothandel en officiële Sonos-dealer. Dit onbedoelde lek onthulde niet alleen de naam van de koptelefoon, maar ook subtiele hints op de Sonos-website en een speciale domeinnaam die naar de officiële Sonos-site verwijst.

De Sonos Ace lijkt gericht te zijn op concurrentie met toonaangevende draadloze koptelefoons zoals de AirPods Max. Hoewel volledige specificaties nog niet beschikbaar zijn, suggereren uitgelekte afbeeldingen een gestroomlijnd ontwerp met fysieke knoppen op de oorschelpen en een reeks accessoires, waaronder een opberghoes en verschillende kabels.

Dit lek komt op een cruciaal moment, omdat Sonos ook een grote update voor haar app heeft aangekondigd. Dit heeft geleid tot speculatie over mogelijke synergieën tussen de nieuwe koptelefoon en de verbeterde app-ervaring van Sonos.

Hoewel verdere details nog moeten worden vrijgegeven, heeft het lek opwindende verwachtingen gecreëerd rondom de Sonos Ace. Het blijft afwachten hoe de Sonos Ace zich zal onderscheiden in de competitieve markt van draadloze koptelefoons, maar voorlopig kunnen we alleen maar anticiperen op de officiële aankondiging en hopen op een nieuwe standaard in geluidskwaliteit en gebruiksgemak van Sonos.

Zoek je een Sonos aanbieding? Bekijk hier alle Sonos aanbiedingen van dit moment.

Populaire Sonos producten

Scroll to Top