Profiteer nu van hoge korting op Sonos!

Geniet deze week van hele scherpe aanbiedingen op verschillende Sonos producten bij onder andere Bol en HiFi Klubben. Kortingen kunnen oplopen tot wel 20%. Een overzicht van alle deals vind je gemakkelijk via onderstaande knop.

Sonos Roam 2 Aanbieding

Zoek je een Sonos Roam 2 aanbieding?

De Sonos Roam 2 is licht van gewicht, robuust vormgegeven en daarnaast een krachtig apparaat dat het makkelijk maakt om overal te genieten van het prachtige Sonos-geluid, waar je ook bent. Koppel de Sonos Roam 2 via Bluetooth of WiFI en speel je favoriete muziek gemakkelijk af. Geniet tot 10 uur lang van indrukwekkende helderheid en zelfs een diepe bass, mogelijk gemaakt door de nauwkeurig ontworpen akoestiek die alle verwachtingen overtreft voor een speaker van dit formaat. Of je nu binnen of buiten bent, de Roam 2 is volledig IP67 stof- en waterdicht, waardoor hij klaar is voor elk avontuur.

Batterijduur van 10 uur
Met spraakbediening
Bluetooth
Wifi
TruePlay mogelijkheid
Waterbestendig (IP67)
Knopbediening
Apple Airplay 2
Kan tegen een stootje

Overzicht va Sonos Roam 2

Hoe gebruik je de Sonos App?

Ontdek hoe je de Sonos Roam 2 eenvoudig instelt, moeiteloos gebruikt en goed onderhoudt, terwijl je een duidelijk overzicht krijgt van al zijn handige functies.

Handleiding bekijken

Netwerkmogelijkheden

Wanneer u zich thuis bevindt, kunt u de Roam 2 via wifi verbinden met de Sonos-app. Deze verbinding ontgrendelt extra functionaliteiten en stelt u in staat om de speaker als een smart speaker te gebruiken. De Sonos-app biedt een geavanceerde luisterervaring met hoogwaardige geluidskwaliteit en uitgebreide bedieningsmogelijkheden. De automatische Trueplay™-functie past het geluid aan op basis van de omgeving, wat resulteert in een optimale geluidsweergave.

Batterijduur

De Roam 2 beschikt over een duurzame batterij die tot 10 uur onafgebroken afspeeltijd biedt. Daarnaast kunt u de batterijduur verder optimaliseren door gebruik te maken van de aan/uit-knop. Het opladen van de speaker verloopt efficiënt via de meegeleverde USB-C-kabel en een compatibele adapter, waardoor de speaker snel weer klaar is voor gebruik.

Duurzaamheid en valbestendig

De Sonos Roam 2 is ontworpen om verschillende weersomstandigheden te kunnen weerstaan, waaronder waterspatten, zon, vuil, zand, sneeuw en hoge of lage temperaturen. Deze robuuste constructie maakt de speaker geschikt voor diverse buitenactiviteiten en avonturen.

Conclusie

De Sonos Roam 2 is een veelzijdige alles-in-één speaker die zowel als bluetoothspeaker onderweg als smart speaker thuis gebruikt kan worden. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om overal van hoogwaardige geluidskwaliteit te genieten zonder concessies te doen aan de prestaties. Met de Sonos Roam 2 beschikt u over een draagbaar geluidssysteem van hoge kwaliteit dat geschikt is voor diverse toepassingen. Download de Sonos-app om alle functies te benutten en geniet van een verbeterde luisterervaring.

Scroll to Top