Sonos Ace Aanbieding

Productomschrijving

Sonos introduceert vandaag de Sonos Ace, de allereerste hoofdtelefoon van het merk. Met deze langverwachte lancering breidt Sonos zijn productlijn uit naar de hoofdtelefoonmarkt. Bekend om zijn geluidskwaliteit en innovatief design, biedt Sonos met de Ace een nieuwe luisterervaring.

De Sonos Ace is een over-the-ear Bluetooth®-hoofdtelefoon die lossless audio en ruimtelijk geluid levert. Hij is voorzien van geavanceerde active noise cancellation (ANC) en een Aware-modus. Dankzij de TrueCinema-technologie van Sonos biedt deze hoofdtelefoon een hoogwaardige thuisbioscoopervaring. De Sonos Ace is wereldwijd verkrijgbaar in de kleuren zwart en zacht wit.

Met de Sonos Ace zet Sonos zijn traditie van hoogwaardige audioproducten voort, nu in de vorm van een hoofdtelefoon.

Adviesprijs

De Sonos Ace heeft een prijskaartje van € 499,- en is te reserveren via Sonos. Verwachte verzenddatum is woensdag 5 juni.

Dolby Atmos
30 uur batterijduur
Bluetooth
Compatibel met Apple
Compatibel met Android
Supersnel opladen
Active noise cancellation
Draagdetectie
USB-C en 3,5 mm aansluiting
Ruimtelijke audio

Ontdek de Sonos Ace Koptelefoon

Ontdek hoe je Sonos Ace instelt, gebruikt en onderhoudt, en krijg een uitgebreid overzicht van alle functies van het product.

Handleiding bekijken

Kenmerken

De Sonos Ace biedt een privébioscoopervaring met surround sound. Gebruikers kunnen de audio van een geschikte Sonos-soundbar eenvoudig naar de hoofdtelefoon schakelen, waardoor anderen in huis ongestoord kunnen blijven. Met Dolby Atmos ruimtelijke audio en dynamische hoofdtracking wordt de luisteraar omringd door gedetailleerd geluid uit elke richting, waardoor ze middenin de actie blijven, zelfs als ze zich verplaatsen. De aankomende TrueCinema-technologie van Sonos, die later dit jaar wordt geïntroduceerd, zal de ruimte nauwkeurig in kaart brengen en een volledig surround sound-systeem creëren, wat zorgt voor een realistische luisterervaring.

De Sonos Ace biedt de mogelijkheid om de wereld aan of uit te zetten met active noise cancellation, of om de Aware-modus in te schakelen voor meer bewustzijn van de omgeving. Dit is ideaal voor situaties zoals wandelen door drukke straten of werken op kantoor.

Met een batterijduur van 30 uur en snelle oplaadmogelijkheden, zorgt de energiezuinige batterij van de Sonos Ace ervoor dat gebruikers nooit iets hoeven te missen. De hoofdtelefoon kan met de bijgeleverde USB-C-kabel in slechts 3 minuten worden opgeladen voor 3 uur extra gebruik.

Scroll to Top