Sonos Roam Aanbieding

Zoek je een Sonos Roam aanbieding?

Zoek jij Sonos geluid in handformaat? Ontdek de Sonos Roam en beleef overal het prachtige geluid dat je van Sonos gewend bent. Met zijn compacte formaat biedt de Sonos Roam de vrijheid om te luisteren naar jouw favoriete muziek waar en wanneer je maar wilt. Een volledig opgeladen accu staat garant voor 10 uur luisterplezier. Ontdek het indrukwekkende geluid van deze lichtgewicht, draagbare smart speaker, perfect voor zowel thuis als onderweg.

10 uur batterijduur
Met spraakbediening
Bluetooth
Wifi
TruePlay mogelijkheid
Waterdicht (IP67)
Knopbediening
Apple Airplay 2
Kan tegen een stootje

Is de Sonos Roam goed?

Hoe reset je de Sonos Roam?

Ontdek hoe je de Sonos Roam eenvoudig instelt, moeiteloos gebruikt en goed onderhoudt, terwijl je een duidelijk overzicht krijgt van al zijn handige functies.

Handleiding bekijken

Belangrijkste kenmerken

Wifi en Bluetooth
Thuis geniet je van het gemak van wifi met alle vertrouwde Sonos-functies, waardoor je moeiteloos een multiroom opstelling kunt creëren en je hele huis kunt vullen met muziek. Zodra je de deur uitstapt, schakelt de Sonos Roam automatisch over naar bluetooth en maakt direct verbinding met jouw smartphone. Geen gedoe met instellingen; je kunt meteen doorgaan met luisteren. En bij terugkomst thuis maakt de Roam automatisch weer verbinding met wifi, waardoor je weer kunt profiteren van alle voordelen van het Sonos-systeem.

Van alle markten thuis
De Sonos Roam past zich moeiteloos aan aan jouw dagelijkse activiteiten. Of je nu in de woonkamer, keuken, thuiskantoor, slaapkamer, tuin, park, strand of op vakantie bent, deze speaker biedt overal een rijke muziekervaring. De krachtige accu gaat tot wel 10 uur mee, perfect voor een dag in de buitenlucht. Bovendien is de Roam volledig waterdicht, stofbestendig en schokbestendig, waardoor hij bestand is tegen allerlei omstandigheden.

TruePlay
De Sonos Roam is uitgerust met automatische TruePlay, die de omgeving analyseert en kleine aanpassingen maakt om de geluidskwaliteit te optimaliseren voor elke ruimte. Wat je ook luistert, waar je ook luistert, de Sonos Roam levert altijd een fantastisch geluid. Ontdek de vrijheid van geluid met de Sonos Roam, de ideale partner voor elke gelegenheid.

Ontdek de Sonos Roam: een compacte, lichtgewicht slimme speaker met indrukwekkend geluid, geschikt voor thuis en onderweg.

Sonos Roam wordt uit een tas gehaald op een picknickkleed met op de achtergrond twee flessen bubbels.
Sonos Roam
Scroll to Top