Sonos Move vs Sonos Move 2

Wat zijn de verschillen tussen Sonos Move en Sonos Move 2?

Als je op zoek bent naar een draagbare en krachtige slimme speaker voor zowel binnen- als buitengebruik, kom je al snel uit bij de Sonos Move en de Sonos Move 2. Maar wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee modellen? In dit artikel zullen we de belangrijkste verschillen tussen de Sonos Move en de Sonos Move 2 bespreken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het kiezen van de perfecte draagbare speaker die voldoet aan al jouw wensen.

Zoek je een Sonos Move 2 aanbieding? Wij hebben de beste Sonos aanbiedingen van dit moment verzameld. Kies en vergelijk zelf en bestel ‘m vandaag nog bij jouw favoriete winkel!

Accuduur

Een van de meest opvallende upgrades van de Sonos Move 2 is de accuduur. Terwijl de originele Sonos Move al indruk maakte met een accuduur van maximaal 8 uur, gaat de Sonos Move 2 nog een stap verder met een verbeterde accu die tot wel 24 uur afspeeltijd biedt. Dit betekent dat je langer kunt genieten van je favoriete muziek zonder onderbrekingen.

Geluidskwaliteit

Hoewel beide luidsprekers een indrukwekkende geluidskwaliteit bieden, heeft de Sonos Move 2 een verbeterd stereo speaker systeem met een bas en middenspeaker en twee aparte tweeters voor een nog voller en gedetailleerder geluid. Dit zorgt voor een verbeterde luisterervaring, vooral bij hogere volumes en in open ruimtes. Vergelijkbaar met de Sonos Era 100.

Trueplay

Beide modellen zijn voorzien van Trueplay-technologie, waarmee de luidsprekers zich automatisch aanpassen aan de akoestiek van de omgeving voor een optimale geluidsweergave. Echter, de Sonos Move 2 heeft een verbeterde Trueplay ruimte correctie die nog nauwkeuriger is en een nog betere geluidskwaliteit biedt, ongeacht waar je de luidspreker plaatst.

Afmetingen en gewicht

Hoewel de Sonos Move 2 een verbeterde accu en geluidskwaliteit biedt, is hij niet significant groter of zwaarder dan zijn voorganger. Beide modellen hebben een compact en draagbaar ontwerp, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn naar verschillende locaties.

Prijs

Met de verbeterde functies en prestaties van de Sonos Move 2 komt ook een iets hoger prijskaartje. Hoewel de originele Sonos Move mogelijk een meer budgetvriendelijke optie is, kan de extra investering in de Sonos Move 2 de moeite waard zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een langere accuduur en verbeterde geluidskwaliteit.

Conclusie

Zowel de Sonos Move als de Sonos Move 2 zijn uitstekende keuzes voor wie op zoek is naar een hoogwaardige draagbare luidspreker. Je kunt ze allebei verbinden via WIFI of BlueTooth en produceren kraakhelder geluid. Echter, de Sonos Move 2 biedt ten opzichte van de Sonos Move enkele significante verbeteringen, zoals een langere accuduur en verbeterde geluidskwaliteit, waardoor hij de voorkeur kan hebben voor diegenen die bereid zijn iets meer te investeren voor een nog betere luisterervaring. Welk model je ook kiest, met een Sonos Move of Sonos Move 2 ben je verzekerd van hoogwaardige prestaties en veelzijdige functies voor het afspelen van je favoriete muziek, waar je ook bent.

Scroll to Top