Sonos One vs Sonos One SL

Wat is het verschil tussen Sonos One en Sonos One SL?

Op zoek naar een hoogwaardige draadloze luidspreker? De Sonos One en Sonos One SL zijn beide hele goede keuzes. Hoewel het design bijna identiek is zijn er belangrijke verschillen. Te beginnen met de naam: SL is een afkorting van “speechless”. Dit is een verwijzing naar het belangrijkste verschil tussen beide Sonos speakers: de Sonos One kun je met je stem bedienen middels een microfoon, terwijl bij de Sonos One SL deze functie ontbreekt en vandaar “speechless” is. Bekijk hieronder de belangrijkste verschillen en ontdek welke het beste bij jouw behoeften past.

Heb je een keuze gemaakt? Bestel ‘m direct voor de laagste prijs bij een van onze partners!

Sonos One Zwart

De laagste prijs vind je bij:

bol.com
Sonos One Wit

De laagste prijs vind je bij:

bol.com

Let op: de Sonos One en Sonos One SL zijn zeer beperkt leverbaar! Deze verdwijnen uit het assortiment. Als alternatief raden wij de Sonos Era 100 of Sonos Era 300 aan, zie hieronder de beste Sonos Era 100 en Era 300 aanbiedingen weergegeven.

Geïntegreerde microfoon

Sonos One: Met ingebouwde microfoons biedt de Sonos One handsfree bediening via spraakassistenten zoals Amazon Alexa of Google Assistant.
Sonos One SL: Deze versie heeft geen microfoons, waardoor spraakgestuurde functies ontbreken.

Spraakbesturing

Sonos One: Geniet van handsfree bediening voor het afspelen van muziek, aanpassen van het volume en meer, dankzij de ingebouwde microfoons.
Sonos One SL: Omdat er geen microfoons zijn, bedien je deze luidspreker via de SONOS-app of andere gekoppelde apparaten.

Prijs

Sonos One: De extra functionaliteit van de ingebouwde microfoons maakt de Sonos One iets duurder.
Sonos One SL: Als je geen spraakbesturing nodig hebt, biedt de Sonos One SL hoogwaardige geluidskwaliteit tegen een iets lagere prijs.

Geschikte ruimte

Sonos One: Ideaal voor gebruik in ruimtes waar spraakbesturing handig is, zoals keukens, woonkamers en slaapkamers.
Sonos One SL: Perfect voor diegenen die gewoon willen genieten van hoogwaardige geluidskwaliteit zonder spraakgestuurde functies.

Conclusie

De keuze tussen Sonos One en Sonos One SL hangt af van je behoeften en voorkeuren. Als spraakbesturing belangrijk voor je is, is de Sonos One de beste keuze. Als je echter op zoek bent naar uitstekend geluid zonder extra functies, kies dan voor de Sonos One SL.

Scroll to Top