Hoe koppel je de Sonos Era 100 via Bluetooth?

Introductie

Welkom bij onze stapsgewijze handleiding voor het koppelen van je Sonos Era 100 met Bluetooth. Met deze eenvoudige stappen kun je moeiteloos genieten van draadloos geluid van hoge kwaliteit op je favoriete apparaten.

Voorbereiding

Voordat we beginnen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je Sonos Era 100 correct is geïnstalleerd via de Sonos-app op wifi. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat je Era 100 probleemloos verbinding kan maken met je apparaat via Bluetooth.

Koppelen met Bluetooth

  • Druk de Bluetooth-knop aan de achterkant van je Era 100 in en houd deze ingedrukt totdat je een geluidssignaal hoort en het statuslampje aan de voorkant blauw begint te knipperen.
  • Ga naar de Bluetooth-instellingen van je apparaat en selecteer “Era 100” in de lijst met beschikbare apparaten.
  • Zodra de koppeling tot stand is gebracht, hoor je opnieuw een geluidssignaal en brandt het led-statuslampje blauw.

Verbreek de Verbinding

  • Om de verbinding tussen je Bluetooth-apparaat en de Era 100 te verbreken, ga je eenvoudig naar de Bluetooth-instellingen van je apparaat en selecteer je “Era 100”. Tik of klik vervolgens op “Verbinding verbreken”.
  • Als alternatief kun je de Bluetooth-modus op de Era 100 zelf uitschakelen door de Bluetooth-knop aan de achterkant in te drukken terwijl deze is gekoppeld.

Opnieuw Verbinden

  • Om opnieuw verbinding te maken met een eerder gekoppeld apparaat, ga je naar de Bluetooth-instellingen van je apparaat en selecteer je “Era 100” uit de lijst met eerder gekoppelde apparaten.
  • Druk opnieuw op de Bluetooth-knop aan de achterkant van je Era 100 om de Bluetooth-modus in te schakelen en wacht tot deze verbinding maakt met het apparaat.

Extra Tips en Informatie

  • Het statuslampje op je Era 100 is standaard uitgeschakeld, maar je kunt het inschakelen via het Instellingen-menu voor een visuele indicatie van de Bluetooth-verbinding.
  • Houd er rekening mee dat wanneer de Era 100 wordt gebruikt als een surroundspeaker, de Bluetooth-functionaliteit is uitgeschakeld.

Conclusie

Met deze eenvoudige stappen kun je snel en gemakkelijk je Sonos Era 100 koppelen met Bluetooth en genieten van een draadloze luisterervaring zoals nooit tevoren. Veel plezier met het verkennen van de wereld van draadloos geluid!

Scroll to Top