Profiteer nu van hoge korting op Sonos!

Geniet deze week van hele scherpe aanbiedingen op verschillende Sonos producten bij onder andere Bol en HiFi Klubben. Kortingen kunnen oplopen tot wel 20%. Een overzicht van alle deals vind je gemakkelijk via onderstaande knop.

Sonos Ray Aanbieding

Op zoek naar de beste Sonos Ray aanbieding? Hieronder vind je de huidige deals, samen met de belangrijkste kenmerken. Duik in een wereld van hoogwaardig geluid en beleef de ultieme thuisentertainment ervaring met de Sonos Ray. Optimaliseer jouw kijkplezier, muziekbeleving en game-ervaring met deze opvallend compacte en gemakkelijk te gebruiken soundbar.

Belangrijkste kenmerken

Klein van stuk, groots in performance
Ontdek de Sonos Ray, de kleinste soundbar van Sonos met een ongeëvenaarde audio-ervaring. Geniet van perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen en een krachtige bass die je zal doen verbazen. Het is de perfecte soundbar om mee te beginnen.

Naadloze integratie
Optimaliseer je luisteromgeving met de veelzijdige Sonos Ray. Perfect geschikt voor je huidige setup en naadloos te integreren in het Sonos-systeem. Voeg op elk gewenst moment extra speakers toe voor een meeslepende surround sound.

Snelle installatie
In slechts enkele minuten en met enkel twee kabels transformeer je je woon of slaapkamer zonder gedoe. De naar voren gerichte akoestiek maakt de Sonos Ray ideaal voor beperkte ruimtes, zoals een tv-meubel.

Trueplay afstemming, geen HDMI
Dankzij Trueplay kun je het geluid van de soundbar nauwkeurig afstemmen op de akoestiek van de kamer. Belangrijk om te weten is dat de Sonos Ray soundbar geen HDMI-aansluiting heeft, maar uitsluitend beschikt over een optische aansluiting. Wil je wel een HDMI aansluiting? – Kies dan voor de Sonos Beam of Sonos Arc.

Mevrouw past volume aan van Sonos Ray soundbar zwart in woonkamer.

Hoe installeer ik de Sonos Ray?

Scroll to Top