Sonos Beam Gen 1 vs Sonos Beam Gen 2

Benieuwd naar het verschil tussen Sonos Beam Gen 1 en Beam Gen 2? Als je op zoek bent naar een hoogwaardige soundbar voor een meeslepende thuisbioscoopervaring, dan biedt Sonos verschillende opties. De Sonos Beam, een compacte maar krachtige soundbar, is een favoriet onder muziek- en filmliefhebbers. Met de recente release van de Sonos Beam Gen 2 zijn er enkele grote verbeteringen en nieuwe functies toegevoegd aan deze populaire soundbar. Laten we eens kijken naar de belangrijkste verschillen tussen de Sonos Beam Gen 1 en de gloednieuwe Sonos Beam Gen 2. Ook laten we je zien waar je momenteel de beste Sonos Beam Gen 2 aanbieding kunt vinden.

1. Geluidskwaliteit en Technologie

Een van de meest opvallende upgrades van de Sonos Beam (Gen 2) is de toevoeging van Dolby Atmos-technologie. Hierdoor wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst, waardoor een indrukwekkend 3D-effect ontstaat. Terwijl de Sonos Beam (Gen 1) al fantastisch geluid produceerde, tilt de Gen 2-versie je luisterervaring naar een hoger niveau met deze meeslepende audiotechnologie. Daarnaast beschikt de Sonos Beam (Gen 2) over een verbeterde, snellere processor en een HDMI eARC-verbinding, waardoor je kunt genieten van kristalhelder geluid en een soepelere werking.

2. Design en Uiterlijk

Wat het uiterlijk betreft, heeft de Sonos Beam (Gen 2) een subtiele verandering ondergaan met de toevoeging van een precies geperforeerde grille. Hierdoor ziet de soundbar er niet alleen moderner uit, maar past hij ook naadloos in verschillende interieurstijlen. Daarnaast is de Gen 2-versie verkrijgbaar in nieuwe kleuropties, waardoor je nog meer keuze hebt om de soundbar af te stemmen op je persoonlijke stijl.

3. TruePlay Tuning

Beide generaties van de Sonos Beam bieden TruePlay Tuning-technologie, waarmee het geluid automatisch wordt aangepast aan de akoestiek van de kamer voor een optimale luisterervaring. Echter, met de Sonos Beam (Gen 2) kunnen iOS-gebruikers deze functie nog nauwkeuriger afstemmen door gebruik te maken van TruePlay via hun iOS-apparaten. Dit biedt een extra mate van personalisatie en optimalisatie van het geluid.

4. Multiroom Functionaliteit en Connectiviteit

Een andere belangrijke factor om te overwegen is de uitbreidbaarheid van je audiosysteem. Beide generaties van de Sonos Beam bieden naadloze integratie met andere Sonos-speakers, waardoor je draadloos muziek kunt streamen in je hele huis. Echter, de Sonos Beam (Gen 2) beschikt over geavanceerdere connectiviteitsopties, waaronder een verbeterde multiroom-functionaliteit en uitgebreidere bedieningsopties via de Sonos-app.

Conclusie

Of je nu kiest voor de Sonos Beam (Gen 1) of de Sonos Beam (Gen 2), je investeert in hoogwaardige geluidskwaliteit en geavanceerde technologie. De Gen 2-versie biedt echter enkele significante upgrades, zoals Dolby Atmos, een snellere processor en verbeterde connectiviteitsopties, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die streven naar een ultieme thuisbioscoopervaring.

Ben je klaar om je thuisbioscoop naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hieronder de beste Sonos Beam Gen 2 aanbieding en profiteer van de laagste prijs!

Scroll to Top