Sonos One vs Sonos Era 100

Wat is het verschil tussen Sonos One en Sonos Era 100?

Met de introductie van de Sonos Era 100 heeft Sonos een nieuwe standaard gezet voor draadloze speakers. Maar wat zijn precies de verschillen tussen Sonos One en Sonos Era 100? In dit artikel duiken we dieper in op de kenmerken en voordelen van elk model, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw luisterbehoeften. Ben je overtuigd en wil je gaan bestellen? Bekijk hieronder de beste Sonos One aanbieding en Sonos Era 100 aanbieding en profiteer vandaag nog.

Sonos One Wit

De laagste prijs vind je bij:

bol.com
Sonos One Zwart

De laagste prijs vind je bij:

bol.com

Design & Vormgeving

De Sonos One staat bekend om zijn unieke vorm, een combinatie van een vierkant en een cirkel, die een onderscheidend kenmerk van Sonos-speakers is geworden. Aan de andere kant heeft de Sonos Era 100 een meer traditioneel kokerachtig ontwerp, waardoor het zich gemakkelijker integreert in verschillende interieurstijlen. Met zijn compacte formaat en moderne uitstraling past de Era 100 perfect in elke kamer.

Prestaties

Een van de meest opvallende verschillen tussen de Sonos One en de Sonos Era 100 is de geluidsconfiguratie. Terwijl de Sonos One beschikt over één tweeter en midwoofer, heeft de Era 100 twee tweeters die naar links en rechts gericht zijn. Dit zorgt voor een breder geluidsveld en een meer meeslepende luisterervaring. Bovendien is de midwoofer van de Era 100 groter, wat resulteert in een diepere en krachtigere basweergave.

Connectiviteit

Op het gebied van connectiviteit bieden zowel de Sonos One als de Sonos Era 100 draadloze verbindingsopties via wifi. Echter, de Era 100 heeft geen fysieke Ethernetpoort meer, in tegenstelling tot de Sonos One. Dit kan een overweging zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan een bekabelde verbinding. Gelukkig biedt Sonos USB-C naar Ethernet verloopjes aan voor diegenen die deze optie willen behouden. Een andere opvallende toevoeging aan de Era 100 is de Bluetooth-connectiviteit, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen streamen vanaf hun smartphone of tablet.

Conclusie

Al met al bieden zowel de Sonos One als de Sonos Era 100 indrukwekkende audioprestaties en functionaliteiten. Echter, met zijn vernieuwde design, verbeterde geluidsconfiguratie en toegevoegde Bluetooth-connectiviteit, is de Sonos Era 100 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een geavanceerde draadloze speaker. Of je nu een audiofiel bent die op zoek is naar een meeslepende luisterervaring of gewoon wilt genieten van hoogwaardig geluid in huis, de Sonos Era 100 biedt alles wat je nodig hebt en meer. Upgrade je geluidssysteem nu extra voordelig en pak die Sonos Era 100 aanbieding en geniet van een ongeëvenaarde audio-ervaring.

Scroll to Top