Sonos Ace koptelefoon wordt 21 mei onthuld

Sonos introduceert op dinsdag 21 mei zijn ‘meest gevraagde product ooit’. Dit product wordt hoogstwaarschijnlijk de eerste draadloze hoofdtelefoon van het bedrijf, de Sonos Ace. Het blijft onzeker of Sonos op dezelfde dag ook een update van de Sonos Roam zal presenteren. In hun aankondigingen via sociale media en e-mails geeft Sonos aan dat hun ‘meest gevraagde product ooit’ op 21 mei om 15:00 uur Nederlandse tijd onthuld zal worden. Alle aanwijzingen wijzen erop dat dit de langverwachte draadloze hoofdtelefoon zal zijn.

Sonos lanceert zeer waarschijnlijk Sonos Ace op 21 mei.

Prijskaartje

Eerder deze maand doken voortijdig afbeeldingen op van de nieuwe Sonos-hoofdtelefoon op de website van een Nederlandse elektronica-retailer. De afbeeldingen werden snel weer verwijderd, maar toonden fysieke knoppen op de oorschelpen van de hoofdtelefoon. Volgens bronnen zou de Sonos Ace een prijskaartje van ongeveer 488 euro krijgen.

Sonos Ace uitgelekt via Schuurman

Sonos Roam 2

Bloomberg berichtte eerder dit jaar dat Sonos van plan is om zijn eerste draadloze hoofdtelefoon in de eerste helft van juni uit te brengen. Al geruime tijd circuleren er geruchten over deze hoofdtelefoon. Sonos heeft ook zelf aangegeven dat het van plan is om dit boekjaar een nieuwe productmarkt te betreden. Daarnaast meldde Bloomberg dat de Sonos Roam 2 in juni zou worden gelanceerd. Het is nog onduidelijk of deze draadloze speaker-opvolger ook op 21 mei wordt gepresenteerd. Sonos werkt bovendien aan een nieuwe Arc-soundbar en een streamingapparaat voor televisies, welke later dit jaar worden verwacht. Met de aankondiging van deze nieuwe producten lijkt Sonos klaar om zijn productportfolio verder uit te breiden en zijn positie in de audiomarkt te versterken.

Huidige Sonos Aanbiedingen

Scroll to Top