Welke Sonos speaker is geschikt voor welke kamer?

Overweeg je de aanschaf van een Sonos speaker, maar twijfel je welke het beste past bij jouw huis of kamer? Sonos biedt speakers die geschikt zijn voor diverse leefruimtes. In dit artikel bespreek ik welke Sonos speaker het meest geschikt is voor specifieke ruimtes in huis. Zo kun je weloverwogen de juiste keuze maken voor een optimale geluidsbeleving.

Voor de kleine tot middelgrote kamer

De Sonos One speaker of Sonos Era 100 zijn perfect voor kleine tot middelgrote ruimtes. Dankzij hun compacte formaat nemen deze speakers weinig ruimte in beslag. Bovendien leveren de ingebouwde dubbele speakers voldoende volume om de ruimte te vullen. Voor een meeslepend stereogeluid en een hoger volume in een middelgrote ruimte, raden we aan om 2 speakers met elkaar te verbinden. Ontdek het optimale geluid voor jouw ruimte met de Sonos One of Era 100.

Voor thuis én onderweg

Dankzij de geavanceerde wifi- en bluetooth-opties neem je de Sonos Move overal met gemak mee. Thuis voeg je de speaker naadloos toe aan je Sonos-netwerk, maar voor een spontane barbecue in het park of een ontspannen dagje aan het strand is de Move ook jouw ideale reisgenoot. Met het handige handvat aan de achterkant til je hem moeiteloos op en verplaats je hem naar de gewenste locatie. Wees je bewust van het gewicht van ongeveer 3 kilo, maar geniet vooral van de vrijheid en flexibiliteit die de Sonos Move biedt, waar je ook heen gaat.

Voor in de keuken, tijdens het douchen of in de tuin

Zoek je een vochtbestendige speaker voor je badkamer, keuken of tuin die ook nog eens compact is? Dan zijn de Sonos Move en Sonos One speakers de ideale keuze. Deze speakers bieden niet alleen bescherming tegen vocht, maar hebben ook een handig compact ontwerp. Het ingebouwde handvat van de Move maakt het bovendien gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen. Let op: hoewel de speakers dus vochtbestendig zijn, zijn ze niet volledig waterdicht.

Scroll to Top